Termeni și condiții de utilizare

 

Folosirea si navigarea pe acest website este supusa acestor Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acestea (asa cum ar putea fi modificate, din cand in cand), va rugam sa nu folositi website-ul. Intrucat acesti Termeni si conditii de utilizare pot fi modificate periodic, fara vreo notificare in acest sens, va recomandam ca ori de cate ori folositi website-ul, sa parcurgeti din nou acesti Termeni si conditii de utilizare si sa luati la cunostinta modificarile intervenite (daca este cazul).   

 

Ajutor Spitale

1. Informatii generale

Folosirea si navigarea pe acest website este supusa acestor Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acestea (asa cum ar putea fi modificate, din cand in cand), va rugam sa nu folositi website-ul. Intrucat acesti Termeni si conditii de utilizare pot fi modificate periodic, fara vreo notificare in acest sens, va recomandam ca ori de cate ori folositi website-ul, sa parcurgeti din nou acesti Termeni si conditii de utilizare si sa luati la cunostinta modificarile intervenite (daca este cazul).   

Acest website a fost creat in contextul epidemiei cu noul coronavirus COVID-19 din Romania, pentru a prezenta nevoile unitatilor/entitatilor din domeniul sanitar din Romania. Website-ul este o platforma de conectare si project management pentru:

fiecare dintre acestia actionand ca entitate independenta fata de 2Performant si fara vreo legatura contractuala sau de alta natura cu 2Performant. 

2. Detinerea si operarea website-ului

Acest website este detinut si administrat de catre 2Performant Network SA, cu sediul în Str. Vulturilor nr. 98, sector 3, Bucuresti, etaj 10, cod 030857, înregistrata la Registrul Comertului din Romania sub numarul J40/493/18.01.2010, (CUI) RO26405652 adresa de email: contact@2Performant.com (“2Performant”). 

3. Marci si drepturi de proprietate intelectuala

Toate informatiile, documentele, ilustratiile, desenele, marcile (indiferent daca sunt sau nu inregistrate), articolele, liniile de cod si, in general, toate elementele publicate pe sau continute in acest website sunt proprietatea exclusiva a 2Performant (dupa caz, a colaboratorilor sai), iar utilizarea acestora – fara acordul prealabil, explicit scris al 2Performant – este interzisa si constituie încalcare a drepturilor de proprietate intelectuala, a drepturilor la marca si, in general, a drepturilor 2Performant. 

Orice acord de a folosi orice elemente publicate pe/incorporate in acest website – in cazul in care este dat de 2Performant – e considerat ca fiind acordat exclusiv pentru utilizare in scop necomercial, sub conditia nealterarii de catre utilizator si cu conditia mentionarii drepturilor aferente ale 2Performant.

2Performant este si va ramane singurul proprietar al tuturor drepturilor, titlurilor si intereselor asupra website-ului si a tuturor elementelor publicate/incorporate in cadrul acestuia. 

4. Limitarea raspunderii 

Prezentul website precum si informatiile disponibile in cadrul acestuia au drept scop exclusiv prezentarea nevoilor de sprijin publicate de unitatile/entitatile sanitare din Romania, pentru a fi facute cunoscute persoanelor care doresc sa sustina activitatea respectivelor unitati/entitati sanitare. 

2Performant nu este responsabil pentru si nu garanteaza, nici explicit si nici tacit, corectitudinea, completitudinea, legalitatea sau orice alte aspecte referitoare la informatiile publicate pe website si nici nu ofera vreo garantie in legatura cu verificarea sau indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia si reglementarile aplicabile in ceea ce priveste promovarea, comercializarea sau transferul de echipamente medicale/sanitare, suplimente alimentare si/sau dispozitive medicale, aparatura sau produse medicale sau farmaceutice (eliberate cu sau fara prescriptie) sau de orice alta natura, ce ar putea avea loc ca urmare a informatiilor publicate pe acest website. 

Pentru clarificare: 

Utilizatorii acestui website declara ca sunt de acord sa il utilizeze pe propria raspundere. Nici 2Performant si nici orice terti implicati în crearea, operarea, administrarea, host-area sau acestui website nu sunt responsabili pentru orice daune rezultate din accesul sau imposibilitatea de a accesa, sau din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest website sau care sunt cauzate de sau in legatura cu faptul ca v-ati bazat pe informatiile oferite de acest website.

5. Amenintari informatice

Acest website va fi utilizat cu buna credinta, potrivit Termenilor si conditiilor de utilizare si in conformitate cu legislatia aplicabila. 

Accesul neautorizat la website precum si orice transfer sau atac (sau tentativa) cu orice bug-uri, virusi informatici, cai troieni sau alte elemente daunatoare din punct de vedere tehnologic, sunt interzise. 

2Performant este exonerat de orice raspundere in legatura cu orice daune determinate de un atac de tip Denial-of-service, virusi sau alte articole daunatoare din punct de vedere tehnologic ce ar putea infecta dispozitivele, programele din calculator, datele sau alte materiale pe care le detineti, cauzate de utilizarea acestui website sau prin descarcarea oricarui material continut de acesta, sau prin accesarea oricarui website cu care acesta este conectat.

6. Website-uri ale tertilor/legaturi

Acest website contine link-uri / referinte catre website-uri ale unor terti. Nimic din continutul acestui website nu reprezinta si nu poate fi interpretat drept aprobarea sau confirmarea 2Performant in legatura cu respectivele website-uri terte, iar 2Performant nu va putea fi tinut responsabil in legatura cu niciunul dintre respectivele website-uri si/sau in legatura cu informatiile sau operatiunile derulate prin intermediul acestora.

Utilizatorii acceseaza respectivele website-uri terte pe propria raspundere.